Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Mikrokapsuliranje ekstrakta granatnega jabolka (Punica granatum L.) : magistrsko delo
ID
Slatinek, Alenka
(
Avtor
),
ID
Poklar Ulrih, Nataša
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Košmerl, Tatjana
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(4,02 MB)
MD5: 7929DF15C67D17B938387DBB2A38EA6E
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živilsko inženirstvo
,
kapsulacija
,
mikrokapsule
,
granatno jabolko
,
Punica granatum L.
,
rastlinski ekstrakti
,
alginat
,
pektin
,
fenolne spojine
,
antocianini
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Slatinek]
Leto izida:
2015
Št. strani:
XIII, 64 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118785
UDK:
664.022:615.014.6:547.56
COBISS.SI-ID:
4541048
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1414
Število prenosov:
136
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Microencapsulation of pomegranate extract (Punica granatum L.) : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
food engineering
,
encapsulation
,
microcapsules
,
pomegranate
,
Punica granatum L.
,
plant extracts
,
alginate
,
pectin
,
phenolic compounds
,
anthocyanins
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj