izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka ksantohumola na zmanjšanje tvorbe produktov Maillardove reakcije v sekljancih : magistrsko delo
Janžekovič, Nina (Avtor), Polak, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Gašperlin, Lea (Komentor), Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (810,63 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:goveje meso, mesni izdelki, goveji sekljanci, rastlinski ekstrakti, ekstrakt hmelja, antioksidanti, fenolne spojine, ksantohumol, Maillardova reakcija, heterociklični aromatski amini
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Založnik:[N. Janžekovič]
Št. strani:IX, 60 f.
UDK:637.514.5:641.526:547.554:547.56
COBISS.SI-ID:4546680 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:49
Število prenosov:18
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effects of adding xanthohumol on the decrease of the formation of Maillard reaction products in minced beef : M. Sc. Thesis
Ključne besede:beef meat, meat products, beef patties, plant extracts, hop extract, antioxidants, phenolic compounds, xanthohumol, Maillard reaction, heteroyclic aromatic amines

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj