Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Zmanjševanje tvorbe heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanem piščančjem mesu z ekstrakti brina : magistrsko delo
ID
Damchevska, Anita
(
Avtor
),
ID
Polak, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jamnik, Polona
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(834,87 KB)
MD5: EDC292DF614C7F6CE73FDB7F55885478
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
meso
,
piščančje meso
,
toplotna obdelava
,
pečenje mesa
,
antioksidanti
,
ekstrakti brina
,
kreatin
,
kreatinin
,
proste aminokisline
,
fenolne spojine
,
HPLC-MC
,
heterociklični aromatski amini
,
karcinogene spojine
,
mutagene spojine
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Damchevska]
Leto izida:
2015
Št. strani:
X, 51 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118779
UDK:
637.54:637.526:547.554
COBISS.SI-ID:
4570232
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1342
Število prenosov:
100
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Reduction of the formation of the heterocyclic aromatic amines in heat-treated chicken meat by adding juniper extracts : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
meat
,
chicken meat
,
grilling
,
antioxidants
,
juniper extracts
,
creatine
,
creatinine
,
free amino acids
,
phenolic compounds
,
HPLC-MC
,
heterocyclic aromatic amines
,
cancerogenes
,
mutagens
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj