izpis_h1_title_alt

Zmanjševanje tvorbe heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanem piščančjem mesu z ekstrakti brina : magistrsko delo
Damchevska, Anita (Avtor), Polak, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (834,87 KB)
MD5: EDC292DF614C7F6CE73FDB7F55885478
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, piščančje meso, toplotna obdelava, pečenje mesa, antioksidanti, ekstrakti brina, kreatin, kreatinin, proste aminokisline, fenolne spojine, HPLC-MC, heterociklični aromatski amini, karcinogene spojine, mutagene spojine
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Založnik:[A. Damchevska]
Št. strani:X, 51 f.
UDK:637.54:637.526:547.554
COBISS.SI-ID:4570232 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:217
Število prenosov:55
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Reduction of the formation of the heterocyclic aromatic amines in heat-treated chicken meat by adding juniper extracts : M. Sc. Thesis
Ključne besede:meat, chicken meat, grilling, antioxidants, juniper extracts, creatine, creatinine, free amino acids, phenolic compounds, HPLC-MC, heterocyclic aromatic amines, cancerogenes, mutagens

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj