izpis_h1_title_alt

Antioksidativni potencial droži : magistrsko delo
ID Lužar, Jasna (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jamnik, Polona (Komentor), ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,47 MB)
MD5: 8A69A38A9EF32FC27146E687E28959AB

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, bela vina, laški rizling, sauvignon, vinske droži, zorenje vina na drožeh, fenolne spojine, antioksidanti, antioksidativni potencial
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Lužar]
Leto izida:2017
Št. strani:XIII, 65 f., [10] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118762 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:663.252/.253:547.56
COBISS.SI-ID:4758904 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:978
Število prenosov:104
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antioxidant potential of wine lees : M. Sc. Thesis
Ključne besede:wine, white wines, welsch riesling, sauvignon, wine lees, wine ageing on lees, phenolic compounds, antioxidants, antioxidant potential

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj