izpis_h1_title_alt

Protibakterijska učinkovitost različnih vrst medu na parodontopatogene bakterije in ustne streptokoke : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Podržaj, Sanja (Avtor), ID Seme, Katja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Smole Možina, Sonja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (564,13 KB)
MD5: 88BD7C5199AD130896AC63A82AC775CC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:protibakterijska učinkovitost, ustne bolezni, parodontalna bolezen, parodontopatogene bakterije, ustni streptokoki, protimikrobne snovi, med
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Podržaj]
Leto izida:2011
Št. strani:XII, 70 f.
PID:20.500.12556/RUL-118397 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.24+579.61:616.314:638.167
COBISS.SI-ID:3891064 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.08.2020
Število ogledov:1048
Število prenosov:100
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antibacterial activity of honey against periodontopathogenic bacteria and oral streptococci : graduation thesis, university studies
Ključne besede:antibacterial acivity, oral diseases, periodontal disease, periodontopathogenic bacteria, oral streptococci, antimicrobials, honey

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj