Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Proteinski in fenolni profil izvlečkov listov sveže in izsušene rastline Ramonda nathaliae in njihovo antioksidativno delovanje : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Velikonja, Ana
(
Avtor
),
ID
Jamnik, Polona
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kidrič, Marjetka
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,02 MB)
MD5: 7E2EC7A42E7B03D70B116E3ABDB39FE1
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
proteomika
,
proteinski profil
,
fenolni profil
,
odziv na sušni stres
,
na izsušitev tolerantne rastline
,
Ramonda nathaliae Panč. et. Petrov.
,
rastlinski izvlečki
,
antioksidativna učinkovitost
,
in vitro metode
,
in vivo metode
,
Saccharomyces cerevisiae
,
znotrajcelična oksidacija
,
celična metabolna aktivnost
,
lipidna peroksidacija
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Velikonja]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XII, 76 f., [2] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118371
UDK:
577.112:581.17:582.916.61
COBISS.SI-ID:
3947384
Datum objave v RUL:
27.08.2020
Število ogledov:
1051
Število prenosov:
145
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Protein and phenolic profiles and antioxidant activity of extracts of leaves from watered and desiccated Ramonda nathaliae plants : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
proteomics
,
protein profile
,
phenolic profile
,
drought stress response
,
desiccation tolerant plant
,
Ramonda nathaliae Panč. et. Petrov.
,
plant extracts
,
antioxidant activity
,
in vitro methods
,
in vivo methods
,
Saccharomyces cerevisiae
,
intracelular oxidation
,
cell metabolic activity
,
lipid peroxidation
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj