izpis_h1_title_alt

Vpliv proteinskih hidrolizatov polenovke in piščanca na oksidacijski status in mitohondrijski proteom kvasovke vrste Saccharomyces cerevisiae : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Koštomaj, Tatjana (Avtor), ID Jamnik, Polona (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,19 MB)
MD5: C8D3E3E3CCBCE09FDC547EB899A0F91A

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:proteini, proteinski hidrolizati, bioaktivni peptidi, antioksidativni peptidi, polenovka, piščanec, Saccharomyces cerevisiae, proteomika, mitohondrijski proteom, proteinski profil, dvodimenzionalna gelska elektroforeza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Koštomaj]
Leto izida:2016
Št. strani:XII, 66 f., [5] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118313 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.112:547.96:637.5:636.5+637.56
COBISS.SI-ID:4684920 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.08.2020
Število ogledov:1065
Število prenosov:74
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of cod and chicken protein hydrolysates on oxidation status and mitochondrial proteome of yeast Saccharomyces cerevisiae : graduation thesis, university studies
Ključne besede:proteins, protein hydrolysates, bioactive peptides, antioxidative peptides, cod, chicken, Saccharomyces cerevisiae, proteomics, mitochondrial proteome, protein profile, two-dimensional gel electrophoresis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj