Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv proteinskih hidrolizatov polenovke in piščanca na oksidacijski status in mitohondrijski proteom kvasovke vrste Saccharomyces cerevisiae : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Koštomaj, Tatjana
(
Avtor
),
ID
Jamnik, Polona
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,19 MB)
MD5: C8D3E3E3CCBCE09FDC547EB899A0F91A
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
proteini
,
proteinski hidrolizati
,
bioaktivni peptidi
,
antioksidativni peptidi
,
polenovka
,
piščanec
,
Saccharomyces cerevisiae
,
proteomika
,
mitohondrijski proteom
,
proteinski profil
,
dvodimenzionalna gelska elektroforeza
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Koštomaj]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XII, 66 f., [5] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118313
UDK:
577.112:547.96:637.5:636.5+637.56
COBISS.SI-ID:
4684920
Datum objave v RUL:
27.08.2020
Število ogledov:
1576
Število prenosov:
86
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of cod and chicken protein hydrolysates on oxidation status and mitochondrial proteome of yeast Saccharomyces cerevisiae : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
proteins
,
protein hydrolysates
,
bioactive peptides
,
antioxidative peptides
,
cod
,
chicken
,
Saccharomyces cerevisiae
,
proteomics
,
mitochondrial proteome
,
protein profile
,
two-dimensional gel electrophoresis
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj