izpis_h1_title_alt

Genetska raznolikost kvasovk iz spontanih fermentacij jabolčnega vina in njihov biotehnološki potencial : magistrsko delo
ID Mandl, Neža (Avtor), ID Čadež, Neža (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košmerl, Tatjana (Komentor), ID Zalar, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,07 MB)
MD5: 2989EC29D0452614F79D30B223479957

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadna vina, jabolčno vino, alkoholna fermentacija, kvasovke, genetska raznolikost, kemijska analiza, senzorična analiza
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[N. Mandl]
Leto izida:2017
Št. strani:XII, 68 f., [4] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118227 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.31:582.282.23:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4758392 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.08.2020
Število ogledov:1375
Število prenosov:142
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential : M. Sc. Thesis
Ključne besede:fruit ciders, apple cider, alcoholic fermentation, yeasts, genetic diversity, chemical analysis, sensory analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj