izpis_h1_title_alt

Vloga fenolnih komponent pri odpornosti hmelja na povzročitelje verticilijske uvelosti : diplomsko delo
ID Kovačević, Nataša (Avtor), ID Javornik, Branka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Radišek, Sebastjan (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,33 MB)
MD5: 97A6C114A9F704ADBDA834E0A45D435C

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Verticillium albo-atrum, hmelj, verticilijska uvelost, fenolne snovi, odpornost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[N. Kovačević]
Leto izida:2013
Št. strani:XII, 51 f., [27 f.]
PID:20.500.12556/RUL-116421 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.791:632.4:631.524.86:577.2(043.2)
COBISS.SI-ID:7661945 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:24.05.2020
Število ogledov:1099
Število prenosov:151
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Role of phenolic compounds in hops resistance to verticillium wilt agents
Ključne besede:hops, verticillium wilt, phenolic compounds, resistance

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj