izpis_h1_title_alt

Kinetika metabolizma megnetiziranih kvasovk Saccharomyces bayanus in možnost uporabe v tehnologiji penečih vin : magistrsko delo
ID Kraševec, Kristjan (Avtor), ID Berovič, Marin (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Makovec, Darko (Komentor), ID Javornik, Branka (Član komisije za zagovor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,90 MB)
MD5: 581BA22F9A235237E8C5E80F5FFAAF04

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:biotehnologija, vino, kvasovke, peneča vina, nanotehnologija, magnetni nanodelci, Saccharomyces bayanus, tehnologija penečih vin
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Kraševec]
Leto izida:2015
Št. strani:XII, 65 f.
PID:20.500.12556/RUL-116382 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:602.3:582.285.23:663.2:629.3(043.2)
COBISS.SI-ID:8104825 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:24.05.2020
Število ogledov:1060
Število prenosov:166
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Kinetics of metabolism magnetized yeast Saccharomyces bayanus and possible applications in technology sparkling wines
Ključne besede:biotechnology, magnetic nanoparticles, wine, yeast, sparkling wine, Saccharomyces bayanus, technology sparkling wines

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj