izpis_h1_title_alt

Določitev genetskih sprememb ob zaporedni uporabi kvasovke Saccharomyces pastorianus pri proizvodnji piva : magistrsko delo
Jančič, Neja (Avtor), Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Čadež, Neža (Komentor), Javornik, Branka (Član komisije za zagovor), Accetto, Tomaž (Član komisije za zagovor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,14 MB)
MD5: 003BDD527B2D15DABF1DC0543CBDAE21
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Saccharomyces pastorianus, kvasovke, genetske spremembe, pivo, zaporedna uporaba, mikrosateliti, maltozna permeaza, dolžina kromosomov, elektroforetska kariotipizacija, izražanje genov
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:[N. Jančič]
Št. strani:XII, 70 f., [4] f. pril.
UDK:602.3:582.282.23:577.2:579.253.4(043.2)
COBISS.SI-ID:8388729 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:341
Število prenosov:134
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Genetic modifications in yeast Saccharomyces pastorianus during serial repitching in beer production
Ključne besede:Saccharomyces pastorianus, yeast, genetic modification, beer, serial repitching, microsattelite, maltose permease, chromosome changes, electrophoretic karyotyping, gene expresion

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj