Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | sadjarstvo, jablana, Malus domestica, Fuji, plodovi, tehnološki ukrepi, sekundarni metaboliti, fenoli, antociani, kvercetini, dozorevanje, fruit-culture, apple, Fuji, fruits, technological practices, secondary metabolites, anthocyanins, quercetins, phenolics, rippening |
---|
Vrsta gradiva: | Doktorska disertacija |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [J. Jakopič] |
---|
Leto izida: | 2011 |
---|
Št. strani: | VI, 44 f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-115914 |
---|
UDK: | 634.11:631.344:631.524.6/.8:547.97:547.56(043.3) |
---|
COBISS.SI-ID: | 6636921 |
---|
Datum objave v RUL: | 27.04.2020 |
---|
Število ogledov: | 4676 |
---|
Število prenosov: | 249 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|