izpis_h1_title_alt

Antociani, kvercetini in druge fenolne spojine pri jablani (Malus domestica Borkh.) sorte 'Fuji' med dozorevanjem : doktorska disertacija
ID Jakopič, Jerneja (Avtor), ID Štampar, Franci (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Veberič, Robert (Komentor), ID Tojnko, Stanislav (Član komisije za zagovor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (14,62 MB)
MD5: C95F7ED3E2815D1E1BD70431B174F13B

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, jablana, Malus domestica, Fuji, plodovi, tehnološki ukrepi, sekundarni metaboliti, fenoli, antociani, kvercetini, dozorevanje, fruit-culture, apple, Fuji, fruits, technological practices, secondary metabolites, anthocyanins, quercetins, phenolics, rippening
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Jakopič]
Leto izida:2011
Št. strani:VI, 44 f.
PID:20.500.12556/RUL-115914 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.11:631.344:631.524.6/.8:547.97:547.56(043.3)
COBISS.SI-ID:6636921 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.04.2020
Število ogledov:3760
Število prenosov:221
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Anthocyanins, quercetins and other phenolic compounds in apple (Malus domestica Borkh.) cv. 'Fuji' during ripening

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj