izpis_h1_title_alt

Vpliv bakrovih spojin na kakovost grozdja vinske trte (Vitis vinifera L.) : diplomsko delo
ID Pušnar, Matjaž (Avtor), ID Korošec-Koruza, Zora (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Rusjan, Denis (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (713,01 KB)
MD5: 6EF1A9CC9F87EB1744E7CC3DB82AD3CD

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vinogradništvo, vinska trta, baker, varstvo, kakovost, Goriška brda, Rebula
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Pušnar]
Leto izida:2006
Št. strani:IX, 30 f.
PID:20.500.12556/RUL-115853 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.842.71:632.952(043.2)
COBISS.SI-ID:4870265 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.04.2020
Število ogledov:760
Število prenosov:98
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Impact of copper compounds on grape quality of grapevine (Vitis vinifera L.)
Ključne besede:viticulture, grapevine, copper, spraying, quality, Goriška brda

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj