Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv bakrovih spojin na kakovost grozdja vinske trte (Vitis vinifera L.) : diplomsko delo
ID
Pušnar, Matjaž
(
Avtor
),
ID
Korošec-Koruza, Zora
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Rusjan, Denis
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(713,01 KB)
MD5: 6EF1A9CC9F87EB1744E7CC3DB82AD3CD
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vinogradništvo
,
vinska trta
,
baker
,
varstvo
,
kakovost
,
Goriška brda
,
Rebula
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Pušnar]
Leto izida:
2006
Št. strani:
IX, 30 f.
PID:
20.500.12556/RUL-115853
UDK:
634.842.71:632.952(043.2)
COBISS.SI-ID:
4870265
Datum objave v RUL:
27.04.2020
Število ogledov:
1312
Število prenosov:
123
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Impact of copper compounds on grape quality of grapevine (Vitis vinifera L.)
Ključne besede:
viticulture
,
grapevine
,
copper
,
spraying
,
quality
,
Goriška brda
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj