izpis_h1_title_alt

Vsebnost fenolov v plodovih navadne evropske leske (Corylus avellana L.) : diplomsko delo
ID Jelušič, Maša (Avtor), ID Štampar, Franci (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Veberič, Robert (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (612,35 KB)
MD5: C7044B817DE8DD206B6B25EE15079E11

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, leska, Corylus avellana, kemična sestava, fenoli
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Jelušič]
Leto izida:2009
Št. strani:X, 39 f., [5] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-115680 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.54:547.56(043.2)
COBISS.SI-ID:6090617 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:1433
Število prenosov:153
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Phenolic content in hazelnut (Corylus avellana L.) fruits
Ključne besede:fruit growing, hazelnut, chemical composition, phenols

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj