izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih načinov zamrzovanja vzorcev na vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov v robidah (Rubus fruticosus L.) : diplomsko delo
ID Tomašič, Petra (Avtor), ID Veberič, Robert (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (654,73 KB)
MD5: 3CE8806ABFB41280B4AFEA020C746256

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, robide, Rubus fruticosus, sorte, zamrzovanje, metode, kemična sestava, primarni metaboliti, sekundarni metaboliti, sladkorji, organske kisline, fenolne spojine
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Tomašič]
Leto izida:2014
Št. strani:X, 32 f.
PID:20.500.12556/RUL-115641 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.713:631.526.32:664.8.03:543.61(043.2)
COBISS.SI-ID:7989369 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:1235
Število prenosov:120
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of different types of freezing on content of primary and secondary metabolites in blackberry samples (Rubus fruticosus L.)
Ključne besede:fruit growing, blackberries, Rubus fruticosus, freezing, methods, chemical composition, primary metabolites, secondary metabolites, sugars, organic acids, phenols

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj