Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv različnih načinov zamrzovanja vzorcev na vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov v robidah (Rubus fruticosus L.) : diplomsko delo
ID
Tomašič, Petra
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(654,73 KB)
MD5: 3CE8806ABFB41280B4AFEA020C746256
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadjarstvo
,
robide
,
Rubus fruticosus
,
sorte
,
zamrzovanje
,
metode
,
kemična sestava
,
primarni metaboliti
,
sekundarni metaboliti
,
sladkorji
,
organske kisline
,
fenolne spojine
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Tomašič]
Leto izida:
2014
Št. strani:
X, 32 f.
PID:
20.500.12556/RUL-115641
UDK:
634.713:631.526.32:664.8.03:543.61(043.2)
COBISS.SI-ID:
7989369
Datum objave v RUL:
26.04.2020
Število ogledov:
1235
Število prenosov:
120
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of different types of freezing on content of primary and secondary metabolites in blackberry samples (Rubus fruticosus L.)
Ključne besede:
fruit growing
,
blackberries
,
Rubus fruticosus
,
freezing
,
methods
,
chemical composition
,
primary metabolites
,
secondary metabolites
,
sugars
,
organic acids
,
phenols
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj