izpis_h1_title_alt

Jedilne lastnosti sladkega krompirja (Ipomoea batatus L.), vzgojenega na laboratorijskem polju Biotehniške fakultete : diplomsko delo
ID Zdešar, Darja (Avtor), ID Žnidarčič, Dragan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,00 MB)
MD5: 969827BB08AB09B3336CEAC8ED1E1A9B

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sladki krompir, Ipomoea batatas L., senzorične lastnosti, barva mesa, barva kože, merjenje barve, CIE sistem, konzistentnost, struktura, arome, lepljivost, poljščine, ankete
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Zdešar]
Leto izida:2014
Št. strani:XII, 41 f., [5] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-115540 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.492:635.22:582.932.1(043)
COBISS.SI-ID:7933817 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:728
Število prenosov:134
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Edible characteristics of sweet potato (Ipomoea batatas L.) cultivated on the laboratory field of Biotechnical Faculty
Ključne besede:sweet potato, sensorical properties, color of meat, color of skin, texture, aromas, stickiness, CIE system, surveys

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj