izpis_h1_title_alt

Jedilne lastnosti sladkega krompirja (Ipomoea batatus L.), vzgojenega na laboratorijskem polju Biotehniške fakultete : diplomsko delo
Zdešar, Darja (Avtor), Žnidarčič, Dragan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,00 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sladki krompir, Ipomoea batatas L., senzorične lastnosti, barva mesa, barva kože, merjenje barve, CIE sistem, konzistentnost, struktura, arome, lepljivost, poljščine, ankete
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga (mb11)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Založnik:[D. Zdešar]
Št. strani:XII, 41 f., [5] f. pril.
UDK:633.492:635.22:582.932.1(043)
COBISS.SI-ID:7933817 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:88
Število prenosov:38
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Edible characteristics of sweet potato (Ipomoea batatas L.) cultivated on the laboratory field of Biotechnical Faculty
Ključne besede:sweet potato, sensorical properties, color of meat, color of skin, texture, aromas, stickiness, CIE system, surveys

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj