izpis_h1_title_alt

Količina in kakovost pridelka treh sort česna (Allium sativum L.) slovenskega in španskega porekla : diplomsko delo
ID Špilak, Anja (Avtor), ID Kacjan-Maršić, Nina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1011,30 KB)
MD5: A512EB1B914A2ED2B0BF82D3AC038B7A

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:česen, Allium sativum, kakovost, količina, sorte, pridelovanje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Špilak]
Leto izida:2016
Št. strani:VIII, 30 f.
PID:20.500.12556/RUL-115493 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.262:631.526.3:631.559(043.2)
COBISS.SI-ID:8423289 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:828
Število prenosov:174
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The yield quantity and quality of three garlic (Allium stivum L.) cultivars from Slovenian and Spanish origin
Ključne besede:garlic, Allium sativum, quality, quantity, cultivars, crop production

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj