izpis_h1_title_alt

Vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov v plodovih paprike (Capsicum annuum L.) v odvisnosti od sorte in tehnologije gojenja : magistrsko delo
ID Ostanek Heric, Damjana (Avtor), ID Kacjan-Maršić, Nina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,05 MB)
MD5: 88C6F0908EF46D0FC33CE1127714D6CC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vrtnarstvo, zelenjadnice, paprika, Capsicum annuum L., primarni metaboliti, sekundarni metaboliti, gojenje, sorte
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Ostanek Heric]
Leto izida:2013
Št. strani:XI, 48 f.
PID:20.500.12556/RUL-115464 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.649:543.61:631.526(043.2)
COBISS.SI-ID:7757177 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:883
Število prenosov:125
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Contents of primary and secondary metabolites in bell pepper fruits (Capsicum annuum L.) dependent on variety and cultivation technique
Ključne besede:vegetables, pepper, cultivars, cultivation, primary metabolites, secondary metabolites

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj