Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov v plodovih paprike (Capsicum annuum L.) v odvisnosti od sorte in tehnologije gojenja : magistrsko delo
ID
Ostanek Heric, Damjana
(
Avtor
),
ID
Kacjan-Maršić, Nina
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,05 MB)
MD5: 88C6F0908EF46D0FC33CE1127714D6CC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vrtnarstvo
,
zelenjadnice
,
paprika
,
Capsicum annuum L.
,
primarni metaboliti
,
sekundarni metaboliti
,
gojenje
,
sorte
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[D. Ostanek Heric]
Leto izida:
2013
Št. strani:
XI, 48 f.
PID:
20.500.12556/RUL-115464
UDK:
635.649:543.61:631.526(043.2)
COBISS.SI-ID:
7757177
Datum objave v RUL:
26.04.2020
Število ogledov:
1149
Število prenosov:
142
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Contents of primary and secondary metabolites in bell pepper fruits (Capsicum annuum L.) dependent on variety and cultivation technique
Ključne besede:
vegetables
,
pepper
,
cultivars
,
cultivation
,
primary metabolites
,
secondary metabolites
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj