izpis_h1_title_alt

Vpliv redčenja na količino in kakovost grozdja in vina žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Portugalka' : magistrsko delo
ID Kordič, Branko (Avtor), ID Rusjan, Denis (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (774,15 KB)
MD5: EEA18288DCEB6935C34DE94934C57B3A

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vinogradništvo, vinska trta, redčenje, kakovost, Portugalka, Bela Krajina
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Kordič]
Leto izida:2014
Št. strani:VIII, 35 f.
PID:20.500.12556/RUL-115459 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8:631.542.2:631.559(043.2)
COBISS.SI-ID:7956345 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:887
Število prenosov:159
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of thinning on grape and wine quantity and quality at the 'Portugalka' grapevine (Vitis vinifera L.) variety
Ključne besede:viticulture, grapevine, thinning, quality, Portugalka, Bela Krajina, quantity

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj