Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Analiza tveganja kritičnih kontrolnih točk (HACCP sistem) za varnost živil v gostinski organizaciji in z njo povezani stroški : diplomsko delo
ID
Polak, Greta
(
Avtor
),
ID
Vidic, Darjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/polak2672.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
gostinstvo
,
živila
,
varnost
,
higiena
,
kontrola
,
standardi
,
sistemi
,
HACCP
,
analiza
,
zakonodaja
,
mednarodne primerjave
,
Slovenija
,
EU
,
ZDA
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[G. Polak]
Leto izida:
2007
Št. strani:
46 str., 12 str. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-11270
UDK:
640
COBISS.SI-ID:
17010150
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3090
Število prenosov:
1353
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Neznan jezik
Ključne besede:
catering
,
provisions
,
safety
,
hygiene
,
control
,
standards
,
systems
,
HACCP
,
analysis
,
legislation
,
international comparisons
,
Slovenia
,
EU
,
USA
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj