izpis_h1_title_alt

Analiza tveganja kritičnih kontrolnih točk (HACCP sistem) za varnost živil v gostinski organizaciji in z njo povezani stroški : diplomsko delo
Polak, Greta (Avtor), Vidic, Darjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/polak2672.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gostinstvo, živila, varnost, higiena, kontrola, standardi, sistemi, HACCP, analiza, zakonodaja, mednarodne primerjave, Slovenija, EU, ZDA
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[G. Polak]
Št. strani:46 str., 12 str. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:640
COBISS.SI-ID:17010150 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1780
Število prenosov:1182
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:catering, provisions, safety, hygiene, control, standards, systems, HACCP, analysis, legislation, international comparisons, Slovenia, EU, USA

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj