izpis_h1_title_alt

Analiza tveganja kritičnih kontrolnih točk (HACCP sistem) za varnost živil v gostinski organizaciji in z njo povezani stroški : diplomsko delo
ID Polak, Greta (Avtor), ID Vidic, Darjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/polak2672.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gostinstvo, živila, varnost, higiena, kontrola, standardi, sistemi, HACCP, analiza, zakonodaja, mednarodne primerjave, Slovenija, EU, ZDA
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[G. Polak]
Leto izida:2007
Št. strani:46 str., 12 str. pril.
PID:20.500.12556/RUL-11270 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:640
COBISS.SI-ID:17010150 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3090
Število prenosov:1353
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:catering, provisions, safety, hygiene, control, standards, systems, HACCP, analysis, legislation, international comparisons, Slovenia, EU, USA

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj