izpis_h1_title_alt

Vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov ob različni zrelosti sort črnega ribeza (Ribes nigrum L.) : magistrsko delo
Zupan, Anka (Avtor), Veberič, Robert (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/du2IMFS_zupan_anka.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, črni ribez, Ribes nigrum, sladkorji, organske kisline, fenoli, zrelost plodov, metaboliti, antioksidanti, flavanoli, flavonoli
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[A. Zupan]
Št. strani:XII, 49 f., [5] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.723:631.526.3:547.56(043.2)
COBISS.SI-ID:7186297 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:677
Število prenosov:174
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit growing, black currant, sugars, organic acids, phenolic acids, phenolics, fruit ripening, antioxidants, phenols

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj