Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Analiza gastronomske ponudbe v turistični regiji Mediteranska Slovenija : zaključna strokovna naloga visoke poslovne šole
ID
Grgič, Diana
(
Avtor
),
ID
Bratec, Miha
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/vps_diplome/grgic927.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
Slovenija
,
regije
,
Primorska
,
turizem
,
trajnostni razvoj
,
varstvo okolja
,
mednarodne primerjave
Vrsta gradiva:
Zaključna naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[D. Grgič]
Leto izida:
2018
Št. strani:
II, 20, 2 str.
PID:
20.500.12556/RUL-107258
UDK:
338.48
COBISS.SI-ID:
24959974
Datum objave v RUL:
20.04.2019
Število ogledov:
1278
Število prenosov:
124
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The analysis of gastronomic offer in touristic region Mediterranean Slovenia
Ključne besede:
Slovenia
,
regions
,
Primorje area
,
tourism
,
sustainable development
,
environmental protection
,
international comparisons
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj