izpis_h1_title_alt

Morfološke lastnosti in vsebnost askorbinske kisline plodov izbranih sort cepljenega paradižnika (Lycopersicum esculentum Mill.) : diplomsko delo
ID Vrlinič, Nevenka (Avtor), ID Kacjan-Maršić, Nina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (802,27 KB)
MD5: 23FD8C5020F07B2CCCE981DAC7A7BAC4
PID: 20.500.12556/rul/8fe30d3a-2ea1-453d-9032-0b415f40377a

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vrtnarstvo, paradižnik, Lycopersicon esculentum Mill., sorte, cepljenje, askorbinska kislina, plodovi, podlage
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[N. Vrlinič]
Leto izida:2012
Št. strani:VIII, 37 f.
PID:20.500.12556/RUL-1067 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.64:631.541:631.526.32:547.475.2(043.2)
COBISS.SI-ID:7065465 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1846
Število prenosov:454
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:horticulture, tomatoes, plant varieties, rootstocks, grafting, ascorbic acid, fruit quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj