izpis_h1_title_alt

Morfološke lastnosti in vsebnost askorbinske kisline plodov izbranih sort cepljenega paradižnika (Lycopersicum esculentum Mill.) : diplomsko delo
Vrlinič, Nevenka (Avtor), Kacjan-Maršić, Nina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/vs_vrlinic_nevenka.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vrtnarstvo, paradižnik, Lycopersicon esculentum Mill., sorte, cepljenje, askorbinska kislina, plodovi, podlage
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[N. Vrlinič]
Št. strani:VIII, 37 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:635.64:631.541:631.526.32:547.475.2(043.2)
COBISS.SI-ID:7065465 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:604
Število prenosov:243
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:horticulture, tomatoes, plant varieties, rootstocks, grafting, ascorbic acid, fruit quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj