izpis_h1_title_alt

Izbrani sekundarni metaboliti pri različnih sortah kakija (Diospyros kaki L.) : diplomsko delo
ID Lovišček, Tarin (Avtor), ID Veberič, Robert (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,30 MB)
MD5: BAB78AB8BA7AEA6296C3708E3F792451
PID: 20.500.12556/rul/e0597ac3-1f4e-4a03-8ab2-5c93f0671dfd

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki L., sorte, sekundarni metaboliti, fenoli, karotenoidi, barva, kakovost plodov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Lovišček]
Leto izida:2012
Št. strani:XI, 39 f., [7] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1059 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.45:632.526.32:547.56:547.97(043.3)
COBISS.SI-ID:6986617 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1496
Število prenosov:388
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit-culture, persimmon, plant varieties, secondary metabolites, phenols, carotenoids, fruits quality, color

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj