izpis_h1_title_alt

Izbrani sekundarni metaboliti pri različnih sortah kakija (Diospyros kaki L.) : diplomsko delo
Lovišček, Tarin (Avtor), Veberič, Robert (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,30 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki L., sorte, sekundarni metaboliti, fenoli, karotenoidi, barva, kakovost plodov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[T. Lovišček]
Št. strani:XI, 39 f., [7] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.45:632.526.32:547.56:547.97(043.3)
COBISS.SI-ID:6986617 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:796
Število prenosov:306
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit-culture, persimmon, plant varieties, secondary metabolites, phenols, carotenoids, fruits quality, color

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj