izpis_h1_title_alt

Numerical modelling and experimental validation of a regenerative electrocaloric cooler
Plaznik, Uroš (Avtor), Vrabelj, Marko (Avtor), Kutnjak, Zdravko (Avtor), Malič, Barbara (Avtor), Rožič, Brigita (Avtor), Poredoš, Alojz (Avtor), Kitanovski, Andrej (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,27 MB)
URLURL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0140700718304201?via%3Dihub Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:cooling, refrigeration, energy efficiency, active caloric regeneration
Vrsta gradiva:Članek v reviji (dk_c)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:FS - Fakulteta za strojništvo
Leto izida:2019
Št. strani:str. 139-149
Številčenje:Vol. 98
UDK:542.455(045)
ISSN pri članku:0140-7007
DOI:10.1016/j.ijrefrig.2018.10.029 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:31863079 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:143
Število prenosov:258
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:International journal of refrigeration
Skrajšan naslov:Int. j. refrig.
Založnik:Elsevier Science
ISSN:0140-7007
COBISS.SI-ID:9140997 Povezava se odpre v novem oknu

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARRS - Agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS)
Številka projekta:L7-7580, J2-6779, P2-0105, P2-0223
Naslov:Napredna elektrokalorična pretvorba energij, Novi elektrokalorični materiali za novo ekološko prijazno dielektrično tehnologijo hlajenja, Elektronska keramika, nano-, 2D in 3D strukture, Prenos toplote in snovi

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hlajenje, hladilniki, energijska učinkovitost, aktivna kalorična regeneracija

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj