izpis_h1_title_alt

Vpliv sorte na pridelek in vsebnost vitamina C v zelju (Brassica oleracea L. var. capitata) za svežo uporabo : diplomsko delo
Mezgec, Matej (Avtor), Žnidarčič, Dragan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/vs_mezgec_matej.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vrtnarstvo, zelje, Brassica oleracea L. var. capitata, sorte, pridelek, vitamin C, kakovost, poljski poskusi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[M. Mezgec]
Št. strani:IX, 39 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:635.34:631.526.32:631.559:577.164.2(043.2)
COBISS.SI-ID:6830457 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:777
Število prenosov:263
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:horticulture, cabbage, plant varieties, yields, quality, vitamin C, field experiments

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj