Ključne besede: biološke učinkovine, aktivne učinkovine, peptidi, sinteza peptidov, pripeti peptidi, interakcije med proteini, razvoj zdravilCelotno besedilo (datoteka, 1,24 MB)
Ključne besede: biokemija, analizna kemija, analitska kemija, jajčni beljak, encimska hidroliza, proteinaze, proteini jajčnega beljaka, Flavourzyme, Alkalaza, peptidi, inhibitorji, denaturacija inhibitorjev, egg white, hydrolysate, hydrolysis, Flavourzyme, alcalase, peptides, inhibitorCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: peptidi, proteini, inzulin, kromatografske metode, izključitvena kromatografija, analizne metodeCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: bioaktivni peptidi, antioksidativni peptidi, žitni proteini, kislo testo, mlečnokislinska fermentacija, antioksidativna učinkovitost, kvasovke, Saccharomyces cerevisiaeCelotno besedilo (datoteka, 1,10 MB)
Ključne besede: proteini, proteinski hidrolizati, bioaktivni peptidi, antioksidativni peptidi, polenovka, piščanec, Saccharomyces cerevisiae, proteomika, mitohondrijski proteom, proteinski profil, dvodimenzionalna gelska elektroforezaCelotno besedilo (datoteka, 2,19 MB)
Ključne besede: D-aminokisline, peptidi, proteini, stereoizomeri, masna spektrometrijaCelotno besedilo (datoteka, 740,36 KB)
Ključne besede: peptidi, signalni, prenašalni, inhibitorni, kozmetični izdelki, hidrolizirani proteiniCelotno besedilo (datoteka, 1,23 MB)