1. Vpliv zgoščevalcev na reološke lastnosti omak v pasteriziranih ohlajenih gotovih jedehTjaša Blaznik, 2008, diplomsko delo Ključne besede: gotove jedi, polidisperzni sistemi, omake, škrob, zgoščevalci omak, krompirjev škrob, rižev škrob, koruzni škrob, modificirani koruzni škrob, zgoščevanje omak, skladiščenje omak, senzorične lastnosti, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura Celotno besedilo (datoteka, 2,67 MB) |
2. Senzorična kakovost in stabilnost paradižnikovih omak z zmanjšano vsebnostjo kuhinjske soli in različnimi zgoščevaliAnja Perović, 2012, diplomsko delo Ključne besede: omake, paradižnikove omake, kuhinjska sol, zmanjševanje soli, zgoščevanje omak, koruzni škrob, pšenična moka, brezglutenska moka, senzorične lastnosti, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura, pH Celotno besedilo (datoteka, 817,81 KB) |
|
4. Fizikalni postopki zgoščevanja in dehidracije blata na KČNPavel Debeljak, 2008, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska dela, UNI, VKI, odvečno blato, obdelava blata, zgoščevanje blata, dehidracija blata Celotno besedilo (datoteka, 5,50 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
|
|
|
7. Vpliv izpostavitve zgoščenega lesa topola in duglazije glivam razkrojevalkam na mehanske lastnosti, barvo in kemijske lastnostiSimon Eržen, 2014, diplomsko delo Ključne besede: les, duglazija, zgoščevanje, mehanske lastnosti, barva, gostota, FTIR, Trametes versicolor, Gloeophyllum trabeum Celotno besedilo (datoteka, 907,94 KB) |
|
9. Bistvene lastnosti viskoelastično toplotno zgoščenega (VTC) lesa za njegovo uporabo v lesenih kompozitihAndreja Kutnar, Frederick A. Kamke, Milan Šernek, 2010, izvirni znanstveni članek Ključne besede: lepljenje, les, mehanske lastnosti, dimenzijska obstojnost, VTC, VTC lesni kompoziti, zgoščevanje Celotno besedilo (povezava drugam) |
|