Ključne besede: vinska trta, Vitis vinifera, podlage, Rebula, cepljenke, fotosinteza, vodna bilanca, namakanjeCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, Rebula, pridelava, vinogradi, Goriška brdaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera L., kloni, Rebula, redčenje grozdja, pridelek, kakovost grozdjaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: vino, kultivar Rebula, kultivar Zeleni sauvignon, kultivar Chardonnay, mošt, kemijska sestava mošta, predelava grozdja, zorenje na drožeh, mešanje vin, senzorične lastnostiCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: vino, kultivar Rebula, mošt, belo vino, kratkotrajna maceracija, tehnologija "pelliculaire", kemijska sestava mošta, kemijska sestava vina, senzorične lastnostiCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: škropljenje grozdja, zaščitna sredstva, mošt, rebula, kemijska sestava mošta, vinske kvasovke, hranilne snovi za kvasovke, alkoholna fermentacija, vino, kemijska sestava vina, senzorične lastnosti, kakovost vinaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: vino, bela vina, sorta rebula, enološka sredstva, čiščenje vina, bentonit, kombinirana čistilna sredstva, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorična analizaCelotno besedilo (povezava drugam)