izpis_h1_title_alt

Vpliv tehnološke faze predelave grozdja na kemijske in senzorične lastnosti vina sorte rebula : diplomsko delo, univerzitetni študij
Jakob, Petra (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_jakob_petra.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, kultivar Rebula, mošt, belo vino, kratkotrajna maceracija, tehnologija "pelliculaire", kemijska sestava mošta, kemijska sestava vina, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[P. Jakob]
Št. strani:X, 62 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.221:663.252.2:543:663.253
COBISS.SI-ID:3379576 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:630
Število prenosov:168
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, cv. Rebula, musts, winemaking, immediate procedure, maceration, "pelliculaire" technology, chemical parameters, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj