|
2. Vpliv kislega testa na kakovost toastaNataša Kušar, 2006, diplomsko delo Ključne besede: pekovski izdelki, kislo testo, toast, mlečnokislinske bakterije, kislinska stopnja, vrednost pH, senzorične lastnosti, plesni, trajnost svežine sredice toasta Celotno besedilo (datoteka, 586,05 KB) |
3. Vpliv okoljskih parametrov na rast plesni rodu Penicillium in tvorbo ohratoksina AMaja Vojković, 2008, diplomsko delo Ključne besede: plesni, Penicillium, Penicillium verrucosum, ekologija mikroorganizmov, vrednost aw, vrednost pH, temperatura, gojišča, gojišče YES, gojišče analog kruha, rast plesni, ohratoksin A, tvorba ohratoksina A Celotno besedilo (datoteka, 1,57 MB) |
4. Osnove salseJerneja Premelč, 2008, diplomsko delo Ključne besede: ples, salsa, osnove, figure, plesni tečaji, tekmovanje, zgodovina, razvoj, Slovenija, trenerji Celotno besedilo (povezava drugam) |
5. Psihično nasilje pri standardnih in latinsko-ameriških plesihAnamarija-Anja Novak, 2013, diplomsko delo Ključne besede: standardni plesi, latinsko-ameriški plesi, plesni klubi, trenerji, osebnost, psihično nasilje, plesalke, plesalci, anketa Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
7. Ugotavljanje prisotnosti kvasovk, plesni in aflatoksina M1 v mleku in mlečnih izdelkihJanja Ručna, 2008, diplomsko delo Ključne besede: mleko, mlečni izdelki, kvasovke, plesni, mikotoksini, aflatoksini, diplomske naloge Celotno besedilo (datoteka, 738,44 KB) |
8. Izdelava računalniškega programa za izračun difuzije vodne pare po standardu SIST EN ISO 13788Kristjan Svetina, 2015, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska naloga, UNI, kondenzacija, difuzija, plesni, vlažnost, gradbeni objekti, izračuni, načrtovanje Celotno besedilo (datoteka, 3,93 MB) |
|
|