izpis_h1_title_alt

Osnovni principi identifikacije plesni, kvasovk in bakterij v živilih : skripta in delovni zvezek za laboratorijske vaje pri predmetu Živilska mikrobiologija
ID Jeršek, Barbara (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,73 MB)
MD5: 0C3B8B0BED071A051941F31CDB74D3F5
PID: 20.500.12556/rul/541c9f5d-666d-4457-b069-e0867110aae5

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:plesni, kvasovke, bakterije, identifikacija, elektronske knjige
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2014
PID:20.500.12556/RUL-74312 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67(075.8)(076.5)(0.034.2)
ISBN:978-961-6333-68-9
URN:URN:NBN:SI:doc-ZX8NAXDR
COBISS.SI-ID:276772864 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:21.12.2015
Število ogledov:3955
Število prenosov:408
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj