izpis_h1_title_alt

Osnovni principi identifikacije plesni, kvasovk in bakterij v živilih : skripta in delovni zvezek za laboratorijske vaje pri predmetu Živilska mikrobiologija
Jeršek, Barbara (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,73 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:plesni, kvasovke, bakterije, identifikacija, elektronske knjige
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole (j3d)
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Kraj:Ljubljana
UDK:579.67(075.8)(076.5)(0.034.2)
ISBN:978-961-6333-68-9
URN:URN:NBN:SI:doc-ZX8NAXDR
COBISS.SI-ID:276772864 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1603
Število prenosov:229
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj