Ključne besede: meso, mesni izdelki, mesne emulzije, poliklorirani bifenili, PCBCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: prehrana, prehrana športnikov, prehranski dodatki, ergogene snovi, koencim Q10, CoQ10, L-karnitin, kreatin, funkcionalna živila, mesne emulzije, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 918,10 KB)
Ključne besede: mesni izdelki, mesne emulzije, mesni pigmenti, vgrajevanje mesnih pigmentov, inkapsulacija, mikrodelci, pigment toplotno obdelanega razsoljenega mesa, CCMPCelotno besedilo (datoteka, 4,44 MB)
Ključne besede: mesni izdelki, mesne emulzije, aditivi, nitriti, nitrati, pigment toplotno obdelanega razsoljenega mesa, CCMP, barva, barvila, karmin, kemijska sestava, teksturaCelotno besedilo (datoteka, 1,41 MB)
Ključne besede: emulzije, mesne emulzije, vsebnost soli, nitritna sol, morska sol, kosmičena sol, solni cvet, fizikalno-kemijske lastnosti, tekstura, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 503,08 KB)
Ključne besede: mesne emulzije, transglutaminaza, fižol mungo, teksturne lastnosti, barva, stabilnost mesnih emulzij, aditiviCelotno besedilo (datoteka, 1,81 MB)