1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo piščancev na njegovo vsebnost v drobovini Jasmina Halilović, 2008, diplomsko delo Ključne besede: koencimi, koencim Q10, piščanci, drobovina piščancev, piščančja jetra, piščančja srca, krma obogatena s koencimom Q10, holesterol, maščobne kisline |
2. Razvoj analitske metode za določanje koencima Q10 v maščobno bogatih tkivih piščancev Mateja Lušnic Polak, 2008, diplomsko delo Ključne besede: koencimi, koencim Q10, analitske metode, validacija metod, maščobno tkivo piščancev, krma obogatena s koencimom Q10, maščobne kisline, holesterol |
3. Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo piščancev na njegovo vsebnost v mesu Ana Penko, 2008, diplomsko delo Ključne besede: koencimi, koencim Q10, piščančje meso, piščančja prsa, piščančja bedra, piščančja krila, krma obogatena s koencimom Q10, holesterol, maščobne kisline |