izpis_h1_title_alt

Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo piščancev na njegovo vsebnost v mesu : diplomsko delo, univerzitetni študij
Penko, Ana (Avtor), Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Polak, Tomaž (Komentor), Abramovič, Helena (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_penko_%20ana.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:koencimi, koencim Q10, piščančje meso, piščančja prsa, piščančja bedra, piščančja krila, krma obogatena s koencimom Q10, holesterol, maščobne kisline
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[A. Penko]
Št. strani:IX, 72 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.54+636.085:577.161.6:543.635.3
COBISS.SI-ID:3545464 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:618
Število prenosov:167
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:coenzymes, coenzyme Q10, chicken meat, chicken breast, chicken thigh, chicken wing, coenzyme Q10 enriched feed, cholesterol, fatty acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj