|
2. Tehnološki postopek izdelave kajmakaŠpela Kotar, 2012, diplomsko delo Ključne besede: mleko, surovo mleko, mlečni izdelki, kajmak, tradicionalni način izdelave kajmaka, analiza mleka, kemijska analiza kajmaka, mikrobiološka kakovost kajmaka, zorenje kajmaka, senzorične lastnosti kajmaka Celotno besedilo (datoteka, 1,60 MB) |
3. Analiza nosilnosti pilotov, izdelanih z neskončnim svedrom, na objektu Makiš IIMatej Škrl, 2009, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska dela, UNI, CFA pilot, tehnologija izdelave, račun nosilnosti, CPT Celotno besedilo (datoteka, 6,33 MB) |
4. Tehnike in orodja za izdelavo animiranih fotografijPETRA LAZAR, 2014, diplomsko delo/naloga Ključne besede: cinemagraf, programska orodja, tehnična oprema, shranjevanje, postopek izdelave, tehnika, podatkovni nosilec Celotno besedilo (datoteka, 5,45 MB) |
|
|
|
|
|
|