|
|
3. Optimalna oksidativna zaščita belih vinKatarina Škufca, 2021, diplomsko delo Ključne besede: vino, belo vino, žveplov dioksid, oksidacija, zaščita, kakovost, alternativne metode Celotno besedilo (datoteka, 1,38 MB) |
4. Ovrednotenje senzorične kakovosti belokranjskih zvrsti Belokranjec PTP in Metliška črnina PTP z alternativnimi metodami opisne senzorične analizeMaja Pečarič, 2021, diplomsko delo Ključne besede: vino, belokranjska zvrst, Belokranjec PTP, Metliška črnina PTP, senzorične lastnosti, senzorična analiza, alternativne metode, metoda Hitrega profiliranja, 5-točkovna hedonska lestvica, 7-točkovna hedonska lestvica Celotno besedilo (datoteka, 1,36 MB) |
5. Laboratorijsko preučevanje insekticidnega delovanja prahov invazivnih tujerodnih rastlinskih vrst v samostojni uporabi in kombinacijah z lesnim pepelom in diatomejsko zemljo na riževega žužka (Sitophilus oryzae, Coleoptera, Curculionidae)Andrija Vasilić, 2022, magistrsko delo Ključne besede: rižev žužek, Sitophilus oryzae, skladiščne žuželke, diatomejska zemlja, lesni pepel, invanzivne tujerodne rastline, kanadska zlata rozga, navadna amorfa, veliki pajesen, octovec, alternativne metode varstva rastlin, laboratorijski poskus Celotno besedilo (datoteka, 3,17 MB) |
|
|
8. Preučevanje učinkovitosti inertnih prašiv pri zmanjševanju škodljivosti koloradskega hrošča (Leptinotarsa decemlineata) na krompirju (Solanum tuberosum L.)Mojca Gorišek, 2023, magistrsko delo Ključne besede: koloradski hrošč, inertna prašiva, insekticidi, alternativne metode zatiranja, zeolit, lesni pepel, kremen, rastlinski prahovi, diatomejska zemlja Celotno besedilo (datoteka, 7,82 MB) |
|