|
|
|
4. Optimalna oksidativna zaščita belih vinKatarina Škufca, 2021, undergraduate thesis Keywords: vino, belo vino, žveplov dioksid, oksidacija, zaščita, kakovost, alternativne metode Full text (file, 1,38 MB) |
5. Ovrednotenje senzorične kakovosti belokranjskih zvrsti Belokranjec PTP in Metliška črnina PTP z alternativnimi metodami opisne senzorične analizeMaja Pečarič, 2021, undergraduate thesis Keywords: vino, belokranjska zvrst, Belokranjec PTP, Metliška črnina PTP, senzorične lastnosti, senzorična analiza, alternativne metode, metoda Hitrega profiliranja, 5-točkovna hedonska lestvica, 7-točkovna hedonska lestvica Full text (file, 1,36 MB) |
6. Laboratorijsko preučevanje insekticidnega delovanja prahov invazivnih tujerodnih rastlinskih vrst v samostojni uporabi in kombinacijah z lesnim pepelom in diatomejsko zemljo na riževega žužka (Sitophilus oryzae, Coleoptera, Curculionidae)Andrija Vasilić, 2022, master's thesis Keywords: rižev žužek, Sitophilus oryzae, skladiščne žuželke, diatomejska zemlja, lesni pepel, invanzivne tujerodne rastline, kanadska zlata rozga, navadna amorfa, veliki pajesen, octovec, alternativne metode varstva rastlin, laboratorijski poskus Full text (file, 3,17 MB) |
|
|
9. Preučevanje učinkovitosti inertnih prašiv pri zmanjševanju škodljivosti koloradskega hrošča (Leptinotarsa decemlineata) na krompirju (Solanum tuberosum L.)Mojca Gorišek, 2023, master's thesis Keywords: koloradski hrošč, inertna prašiva, insekticidi, alternativne metode zatiranja, zeolit, lesni pepel, kremen, rastlinski prahovi, diatomejska zemlja Full text (file, 7,82 MB) |
|