1. Vpliv surove vlaknine v prehrani kuncev slovenske linije SIKA na fizikalno-kemične in senzorične lastnosti mesaTanja Sraka, 2006, diplomsko delo Ključne besede: kunčje meso, kunci SIKA, prehrana kuncev, kemijska sestava, voda, beljakovine, maščobe, pepel, maščobne kisline, holesterol, vrednost pH, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 1,14 MB) |
|
|
|
|
|
7. Analiza bikovskih mater črnobele in rjave pasme ter moških potomcev iz načrtnega parjenjaPetra Firm, 2014, magistrsko delo Ključne besede: govedoreja, govedo, selekcija, bikovske matere, plemenski biki, pasme, črnobela pasma, rjava pasma, Slovenija, magistrske naloge Celotno besedilo (datoteka, 2,27 MB) |
|
9. Potrošnikovo razlikovanje mesa avtohtone in tradicionalne pasme goveda na osnovi intrinzičnih lastnostiSandra Bürmen, 2016, magistrsko delo Ključne besede: govedo, avtohtone pasme, tradicionalne pasme, meso, potrošniki, intrinzične lastnosti, Slovenija, magistrske naloge Celotno besedilo (datoteka, 1,03 MB) |
10. Klavna kakovost kozličevStojan Žulič, 2008, diplomsko delo Ključne besede: drobnica, koze, kozlički, klavna kakovost, spol, telesna masa, diplomske naloge Celotno besedilo (datoteka, 298,34 KB) |