1. Vpliv surove vlaknine v prehrani kuncev slovenske linije SIKA na fizikalno-kemične in senzorične lastnosti mesaTanja Sraka, 2006, diplomsko delo Ključne besede: kunčje meso, kunci SIKA, prehrana kuncev, kemijska sestava, voda, beljakovine, maščobe, pepel, maščobne kisline, holesterol, vrednost pH, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 1,14 MB) |
2. Effect of a high welfare floor and a concrete slatted floor on the growth performance, behavior and cleanliness of Charolais and Limousin heifersJakob Leskovec, Mojca Voljč, Silvester Žgur, 2022, izvirni znanstveni članek Ključne besede: high welfare floor, beef heifers, behavior, cleanliness, Limousin, Charolais Celotno besedilo (datoteka, 241,63 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
|
3. Physicochemical and sensory attributes of intact and restructured chicken breast meat supplemented with transglutaminaseAna Kaić, Zlatko Janječić, Silvester Žgur, Monika Šikić, Klemen Potočnik, 2021, izvirni znanstveni članek Ključne besede: transglutaminase, sensory analysis, meat quality Celotno besedilo (datoteka, 237,66 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
|
|
|
|
|
|
9. Analiza bikovskih mater črnobele in rjave pasme ter moških potomcev iz načrtnega parjenjaPetra Firm, 2014, magistrsko delo Ključne besede: govedoreja, govedo, selekcija, bikovske matere, plemenski biki, pasme, črnobela pasma, rjava pasma, Slovenija, magistrske naloge Celotno besedilo (datoteka, 2,27 MB) |
|