izpis_h1_title_alt

The effect of the second grazing period on the fatty acid composition in meat of indigenous Cika and Simmental bulls
Voljč, Mojca (Avtor), Čepon, Marko (Avtor), Simčič, Mojca (Avtor), Žgur, Silvester (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.18047/poljo.21.1.sup.41 Novo okno
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Št. strani:Str. 173-177
UDK:636.2:637.5
ISSN pri članku:1330-7142
DOI:10.18047/poljo.21.1.sup.41 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:3622024 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:486
Število prenosov:109
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del zbornika

Naslov:Utilization of local animal breeds and production systems in sustainable production of high quality animal products
COBISS.SI-ID:4823656 Novo okno

Gradivo je del revije

Naslov:Poljoprivreda
Skrajšan naslov:Poljoprivreda
Založnik:Poljoprivredni institut, Poljoprivredni fakultet
ISSN:1330-7142
COBISS.SI-ID:59477504 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:govedo, biki, cika, lisasta pasma, meso, sestava, maščobne kisline, paša

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj