1. Razvoj pasem domačih živali v SlovenijiAndrej Šalehar, Drago Kompan, Metka Žan Lotrič, Milena Kovač, Antonija Holcman, Marko Čepon, Klemen Potočnik, Danijela Bojkovski, 2014, strokovna monografija Ključne besede: živinoreja, stare pasme, razvoj, Slovenija Celotno besedilo (povezava drugam) |
2. Prireja in fizikalne lastnosti jajc slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipaAlenka Strelec, Dušan Terčič, Špela Malovrh, Antonija Holcman, 2009, izvirni znanstveni članek Ključne besede: kokoši, nesnice, lahki tip, tradicionalne pasme, nesnost, jajca, fizikalne lastnosti, Slovenija Celotno besedilo (povezava drugam) |
3. Sensory traits of capon meat in three chicken genotypesŠpela Malovrh, Katarina Hriberšek, Dušan Terčič, Marko Volk, Božidar Žlender, Tomaž Polak, Antonija Holcman, 2009, izvirni znanstveni članek Ključne besede: poultry, capons, genotype, meat, sensory traits, Slovenia Celotno besedilo (povezava drugam) |
4. Effects of two probiotic additives containing Bacillus spores on carcass characteristics, blood lipids and cecal volatile fatty acids in meat type chickensRok Novak, Bojana Bogovič Matijašić, Dušan Terčič, Matjaž Červek, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Alenka Levart, Irena Rogelj, 2011, izvirni znanstveni članek Ključne besede: perutnina, pitovni piščanci, meso, prehrana živali, probiotiki, Bacillus, krvne maščobe, prebavila, hlapne maščobne kisline Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
6. Strategija razvoja kmetij, ki se ukvarjajo s prirejo jajcMarija Klopčič, Barbara Podržaj, Antonija Holcman, 2014, izvirni znanstveni članek Ključne besede: perutnina, kokoši, nesnice, jajca, kmetije, strategija razvoja, ankete, Slovenija Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
9. Vpliv dodanega koencima Q10 in lipojske kisline v krmo kokoši na vsebnost koencima Q10 v tkivih kokoši nesnicNeja Veršnjak, 2015, diplomsko delo Ključne besede: perutnina, kokoši, nesnice, prehrana živali, krmni dodatki, koencim Q10, lipojska kislina, prsna mišičnina, bedrna mišičnina, jetra, srce, diplomske naloge Celotno besedilo (datoteka, 877,56 KB) |
10. Vpliv koncentracije energije v krmi in dodatka grobo mlete koruze v zadnjem mesecu pitanja na pitovne in klavne lastnosti kopunov preluks-GFrancelj Učakar, 2009, diplomsko delo Ključne besede: perutnina, kopuni, preluks-G, prehrana živali, krma, koruza, energija, pitovne lastnosti, klavne lastnosti, diplomske naloge Celotno besedilo (datoteka, 293,97 KB) |