1. Razvoj pasem domačih živali v SlovenijiAndrej Šalehar, Drago Kompan, Metka Žan Lotrič, Milena Kovač, Antonija Holcman, Marko Čepon, Klemen Potočnik, Danijela Bojkovski, 2014, professional monograph Keywords: živinoreja, stare pasme, razvoj, Slovenija Full text (outside link) |
2. How can we advance integrative biology research in animal science in 21st century?Tanja Kunej, Simon Horvat, Janez Salobir, Blaž Stres, Špela Mikec, Tomaž Accetto, Gorazd Avguštin, Bojana Bogovič Matijašić, Angela Cividini, Andreja Čanžek Majhenič, Marko Čepon, Leon Deutsch, Ida Djurdjevič, Emil Erjavec, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Dušanka Jordan, Luka Juvančič, Stane Kavčič, Ajda Kermauner, Marija Klopčič, Tina Kocjančič, Milena Kovač, Aleš Kuhar, Andrej Lavrenčič, Jakob Leskovec, Alenka Levart, Špela Malovrh, Romana Marinšek-Logar, Petra Mohar Lorbeg, Mojca Narat, Tanja Obermajer, Diana Paveljšek, Tatjana Pirman, Klemen Potočnik, Ilona Rac, Vida Rezar, Irena Rogelj, Mojca Simčič, Aleš Snoj, Simona Sušnik Bajec, Tanja Šumrada, Dušan Terčič, Primož Treven, Maša Vodovnik, Manja Zupan Šemrov, Jaka Žgajnar, Silvester Žgur, Peter Dovč, 2022, short scientific article Keywords: animal science, integrative biology, systems science, ecology, COVID-19 Full text (file, 801,55 KB) This document has more files! More... |
3. Prireja in fizikalne lastnosti jajc slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipaAlenka Strelec, Dušan Terčič, Špela Malovrh, Antonija Holcman, 2009, original scientific article Keywords: kokoši, nesnice, lahki tip, tradicionalne pasme, nesnost, jajca, fizikalne lastnosti, Slovenija Full text (outside link) |
4. Sensory traits of capon meat in three chicken genotypesŠpela Malovrh, Katarina Hriberšek, Dušan Terčič, Marko Volk, Božidar Žlender, Tomaž Polak, Antonija Holcman, 2009, original scientific article Keywords: poultry, capons, genotype, meat, sensory traits, Slovenia Full text (outside link) |
5. Effects of two probiotic additives containing Bacillus spores on carcass characteristics, blood lipids and cecal volatile fatty acids in meat type chickensRok Novak, Bojana Bogovič Matijašić, Dušan Terčič, Matjaž Červek, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Alenka Levart, Irena Rogelj, 2011, original scientific article Keywords: perutnina, pitovni piščanci, meso, prehrana živali, probiotiki, Bacillus, krvne maščobe, prebavila, hlapne maščobne kisline Full text (outside link) |
|
7. Strategija razvoja kmetij, ki se ukvarjajo s prirejo jajcMarija Klopčič, Barbara Podržaj, Antonija Holcman, 2014, original scientific article Keywords: perutnina, kokoši, nesnice, jajca, kmetije, strategija razvoja, ankete, Slovenija Full text (outside link) |
|
|
10. Vpliv dodanega koencima Q10 in lipojske kisline v krmo kokoši na vsebnost koencima Q10 v tkivih kokoši nesnicNeja Veršnjak, 2015, undergraduate thesis Keywords: perutnina, kokoši, nesnice, prehrana živali, krmni dodatki, koencim Q10, lipojska kislina, prsna mišičnina, bedrna mišičnina, jetra, srce, diplomske naloge Full text (file, 877,56 KB) |