Keywords: živilska industrija, razvoj novih izdelkov, sladice, desertni prelivi, teranov preliv, raziskave tržišča, fokusne skupine, senzorično testiranje, testi preferenc, hedonski test, potrošniki, sprejemljivost pri potrošnikih, optimizacija prototipaFull text (file, 1,19 MB)
Keywords: sadni sokovi, sadni nektarji, mango nektar, vsebnost sladkorja, vsebnost kisline, razvoj novih izdelkov, raziskave tržišča, fokusne skupine, senzorično testiranje, test preferenc, potrošniki, sprejemljivost pri potrošnikihFull text (file, 1,84 MB)
Keywords: multivariantna analiza, razvoj izdelkov, vgrajena kakovost, mikrokristalna celuloza, pelete, k-karagenanFull text (outside link)
Keywords: prehranska vlaknina, rezistentni škrob, živila, viri prehranske vlaknine, zelenjava, sadje, kruh, žita, žitni izdelki, krompir, izdelki iz krompirja, stročnice, oreški, vnos prehranske vlaknine, analizne metode, AOAC metode, razvoj živilskih izdelkov, barjene klobase, prehranske trditve, zdravstvene trditveFull text (file, 1,28 MB)
Keywords: preizkuševališča, električna kolesa, senzorji vrtilnega momenta, merjenje navora, razvoj izdelkovFull text (file, 5,95 MB)
Keywords: razvoj izdelkov, trženje proizvodov, analitični hierarhični proces, ocena tržnega potenciala, bukovinaFull text (file, 579,96 KB) This document has more files! More...