Ključne besede: živilska industrija, razvoj novih izdelkov, sladice, desertni prelivi, teranov preliv, raziskave tržišča, fokusne skupine, senzorično testiranje, testi preferenc, hedonski test, potrošniki, sprejemljivost pri potrošnikih, optimizacija prototipaCelotno besedilo (datoteka, 1,19 MB)
Ključne besede: sadni sokovi, sadni nektarji, mango nektar, vsebnost sladkorja, vsebnost kisline, razvoj novih izdelkov, raziskave tržišča, fokusne skupine, senzorično testiranje, test preferenc, potrošniki, sprejemljivost pri potrošnikihCelotno besedilo (datoteka, 1,84 MB)
Ključne besede: multivariantna analiza, razvoj izdelkov, vgrajena kakovost, mikrokristalna celuloza, pelete, k-karagenanCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: prehranska vlaknina, rezistentni škrob, živila, viri prehranske vlaknine, zelenjava, sadje, kruh, žita, žitni izdelki, krompir, izdelki iz krompirja, stročnice, oreški, vnos prehranske vlaknine, analizne metode, AOAC metode, razvoj živilskih izdelkov, barjene klobase, prehranske trditve, zdravstvene trditveCelotno besedilo (datoteka, 1,28 MB)
Ključne besede: preizkuševališča, električna kolesa, senzorji vrtilnega momenta, merjenje navora, razvoj izdelkovCelotno besedilo (datoteka, 5,95 MB)
Ključne besede: razvoj izdelkov, trženje proizvodov, analitični hierarhični proces, ocena tržnega potenciala, bukovinaCelotno besedilo (datoteka, 579,96 KB) Gradivo ima več datotek! Več...