izpis_h1_title_alt

Optimizacija prototipa novega živilskega izdelka s senzoričnim testiranjem : diplomsko delo, univerzitetni študij
Borovšak, Katarina (Avtor), Kuhar, Aleš (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Košmerl, Tatjana (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_borovsak_katarina.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska industrija, razvoj novih izdelkov, sladice, desertni prelivi, teranov preliv, raziskave tržišča, fokusne skupine, senzorično testiranje, testi preferenc, hedonski test, potrošniki, sprejemljivost pri potrošnikih, optimizacija prototipa
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[K. Borovšak]
Št. strani:X, 58 f., [11] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:339.13:338.439.5:664.144/.149:543.92
COBISS.SI-ID:3947640 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:849
Število prenosov:208
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:food industry, new product development, desserts, dessert toppings, teran topping, market research, focus groups, sensory testing, preference tests, hedonic test, consumers, consumers acceptance test, prototype optimization

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj