Ključne besede: senzorična analiza, senzorične metode, preskuševalci, preskusi razlikovanja, opisna analiza, preskus triangel, preskus duo - trio, preskus s primerjavo v parih, preskus A ni ACelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: kuhinja, nakupno odločanje, conjoint analiza, opisna statistikaCelotno besedilo (datoteka, 1011,56 KB)
Ključne besede: masleni keksi, maščoba, maslo, preoblikovanje živil, senzorične lastnosti, vsebnost maščobe, kvantitativna opisna analizaCelotno besedilo (datoteka, 2,94 MB)
Ključne besede: senzorična analiza, opisna senzorična analiza, senzorični leksikoni, senzorično kolo, senzorično ocenjevanje, čaj mate, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1,34 MB)
Ključne besede: kava, praženje, hlapne aromatične spojine, opisna senzorična analiza, senzorične lastnosti, senzorični leksikon, senzorično kolo, vonj, aroma, opisnikiCelotno besedilo (datoteka, 1,27 MB)