izpis_h1_title_alt

Senzorična analiza: metode in preskuševalci
Golob, Terezija (Avtor), Korošec, Mojca (Avtor), Bertoncelj, Jasna (Avtor), Kropf, Urška (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-FUOOB0T5 Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:senzorična analiza, senzorične metode, preskuševalci, preskusi razlikovanja, opisna analiza, preskus triangel, preskus duo - trio, preskus s primerjavo v parih, preskus A ni A
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2005
Založnik:Biotehniška fakulteta
Št. strani:str. 55-66
Številčenje:Let. 85, št. 1
UDK:543.9
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:4309369 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:432
Število prenosov:125
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Sensory analysis: methods and assessors
Ključne besede:organoleptic properties, organoleptic analysis, rheological properties quality, scientists, analytical methods, qualitative analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj