Ključne besede: toksične spojine, PCB, poliklorirani bifenili, starterske kulture, komercialne starterske kulture, tekoča gojišča, mesni izdelki, mesna emulzija, suhe salameCelotno besedilo (datoteka, 1,66 MB)
Ključne besede: mesna emulzija, aditivi, karagenan, fosfati, tekstura, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 2,87 MB)
Ključne besede: goveje meso, mesna emulzija, aditivi, tekstura, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1,35 MB)
Ključne besede: mesna emulzija, aditivi, fosfati, hidrokoloidi, škrob, karagenan, ksantan, tekstura, barva, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 796,08 KB)
Ključne besede: meso, mesni izdelki, mesna emulzija, mesni sir, toplotna obdelava, heterociklični aromatski amini, hidrokoloidi, ksantan gumi, instrumentalno merjenje tekstureCelotno besedilo (datoteka, 1,44 MB)