1. Analiza naprav za nanos fitofarmacevtskih sredstev v Savinjski in Posavski regijiDavid Danijel, 2007, diplomsko delo Ključne besede: kmetijska mehanizacija, kmetijski stroji, škropilnice, testiranje, preizkušanje, prašenje in škropljenje, fitofarmacevtska sredstva, dovoljenja Celotno besedilo (datoteka, 933,53 KB) |
2. Povečanje vsebnosti selena v radiču (Cichorium intybus L.)Marko Černe, 2007, diplomsko delo Ključne besede: zelenjadarstvo, radič, Cichorium intybus, selen, dodajanje selena, škropljenje, foliarno škropljenje, namakanje, funkcionalna hrana, zdravje Celotno besedilo (datoteka, 420,31 KB) |
3. Vpliv tehnoloških ukrepov na količino in kakovost plodov hrušk (Pyrus communis L.) sorte 'Viljamovka'Jure Bostele, 2009, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, hruška, Pyrus communis, Viljamovka, glivične bolezni, škrlup, Venturia pirina, pridelek, kakovost, škropljenje, fungicidi, dithane, nu-film Celotno besedilo (datoteka, 2,85 MB) |
4. Odziv hruške (Pyrus communis L.) sorte 'Viljamovka' na tretiranje s proheksadion-CaGal Motore, 2010, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, hruške, Pyrus communis, Viljamovka, škropljenje, rastlinski hormoni, proheksadion-Ca, saharidi, organske kisline, fenoli, hidroksicimetna kislina, HPLC Celotno besedilo (datoteka, 590,69 KB) |
5. Odziv fenolnega metabolizma v plodovih jablane (Malus domestica Borkh.) sorte 'Zlati delišes' na škropljenje z natrijevim bikarbonatomDomen Fink, 2011, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, jablana, Malus domestica, Zlati delišes, kemična sestava, natrijev bikarbonat, soda bikarbona, varstvo rastlin, škropljenje, jablanov škrlup, fenolne spojine, fenoli, glivične bolezni, okužba Celotno besedilo (datoteka, 1000,11 KB) |
|
7. Vpliv škropljenja in dodatkov hranilnih snovi na potek alkoholne fermentacije mošta belih vinskih sortKatarina Baša, 2008, diplomsko delo Ključne besede: škropljenje grozdja, zaščitna sredstva, mošt, rebula, kemijska sestava mošta, vinske kvasovke, hranilne snovi za kvasovke, alkoholna fermentacija, vino, kemijska sestava vina, senzorične lastnosti, kakovost vina Celotno besedilo (datoteka, 601,55 KB) |
|
|
|